Caminando Coaching

Als coach loop ik graag een eind met je mee om je hierbij te inspireren en begeleiden.

De ingrediënten van mijn coachingsetting zijn: natuur, voelen, verbinden, bewegen.
Ik coach met woorden maar evengoed voorbij de woorden. Zo geeft het lichaam vaak onbewuste signalen die meer vertellen dan woorden ooit kunnen doen. Niet zelden liggen daar de sleutels tot wat klaar zit om gezien te worden.

Mijn aanpak is tegelijk uitdagend, ondersteunend en motiverend: Ik daag je uit om te durven kijken naar wat je echt, écht graag wil, om precies datgene aan te pakken waar jij vastloopt, om de eerste stap te zetten naar de verandering die jij nodig hebt.  Ik ondersteun je in de beslissingen die je neemt en motiveer je om je keuzes effectief te realiseren, caminando, stap voor stap op jouw eigen, unieke pad. 

Ik ontmoet jou graag mét jouw (loopbaan)vraag: welkom!