Ik deed de stiltewandeling met Marian en kwam als herboren terug. Mijn hoofd was chaos voor ik aan de wandeling begon en dankzij de stilte, de natuur en de zachte begeleiding van Marian voelde ik me een heel stuk lichter en gegronder.
Marian laat je direct welkom voelen, ze stelt de vragen die net dat iets dieper gaan en neemt de groep met liefde mee op haar pad. Een perfecte afsluiter van het weekend en een start van de week.
Een aanrader!
LP.

De stiltewandeling in de vallei van de Oude Kale was mijn eerste ervaring met een stiltewandeling. Je stelt je volledig open voor de natuur in al haar aspecten. Marian stelde ook tijdens de wandeling gerichte vragen zodat je je kan focussen op alle zintuigen. Je staat stil bij zaken die normaal gezien aan je voorbij zouden gaan. Een heel bijzondere ervaring!
Ik kijk al uit naar de volgende wandeling!
SB

Tijdens de stiltewandeling trok ik mij terug, ik stopte als het ware met mijn persoon in de wereld te zetten
en toen ontstond er ruimte voor de wereld. Het was alsof hij zich eindelijk aan mij kon tonen. 
Marian gidste ons bij het waarnemen van wat zich via de zintuigen openbaarde, and beyond.
M.

Dit BOSbad was voor mij een zeer deugddoende beleving. Marian neemt je mee op een geleide wandeling, waarbij je de stilte in jezelf opzoekt. Ze laat je reflecteren en ook mediteren zonder dat je er erg in hebt. Voor mij was het zalig dat ik eens een aantal uren enkel met mezelf hoefde bezig te zijn. Zelfs niet met de route, die volledig werd uitgestippeld, of met een nakend hongergevoel, want er was een hapje en drankje voorzien.
Ik kon me dus helemaal focussen op mijn zintuigen en de natuur op allerlei manieren laten binnenkomen, me laven aan alle geuren, geluiden en gevoelens die de natuur me bracht. Vertragen en me met volle overgave onderdompelen in dit BOSbad heeft me heel veel energie gegeven voor de drukke werkweek. Ik ga dit zeker nog doen!

MB.