Ik ben bij Marian terecht gekomen via mijn schoonzus die reeds een aantal sessies bij haar gevolgd had. Toen ze mij vertelde over Marian haar werkwijze en de sessies in de natuur wist ik niet goed wat te verwachten maar was ik meteen geïntrigeerd. Ik was op zoek naar een aantal nieuwe perspectieven die me zouden helpen om een belangrijke knoop door te hakken. Na een voormiddag met Marian was mijn bijl aangescherpt en was ik in staat om de juiste keuze te maken. Als je door de bomen het bos niet meer ziet, kan ik een sessie met Marian ten zeerste aanraden, ik zou het ook meteen opnieuw doen.
MV.

Stil worden vanbinnen,
Één worden met de natuur rondom ons
En dan samen op weg….
Dank je Marian om samen met me op stap te gaan,
Om me op een andere manier naar mezelf te laten kijken,
Een heel wat mildere manier,
Om een positieve kracht in mezelf aan te wakkeren
En mezelf te omarmen.
Het ga je goed,
Warme groet,
L.

Een loopbaancoaching zoeken in het enorme aanbod van vandaag is alles behalve een evidentie maar wie zoekt die vindt. Eens iets anders dan tussen 4 muren van een kantoorgebouw, dus sprak Marian haar coaching in de natuur me wel aan. Ik moet zeggen het was ook wel een beetje uit mijn comfortzone, ik vroeg me af of het niet te zweverig zou zijn, zou het wel betrekking hebben op wat ik echt zocht, daarvoor was het eerste gratis kennismakingsgesprek ideaal om dit te ontdekken. Het voelde goed voor me en zelfs in de regen kon de vrijheid en openheid van de gesprekken me wel bekoren. Aanrader zeker, verwacht niet van een loopbaancoaching dat je een nieuwe job op een plateautje krijgt voorgeschoteld, dan moet je ten rade gaan bij een interimkantoor, maar ik heb duidelijke richtlijnen ontdekt waarmee ik aan de slag kan.
D.

De loopbaanbegeleiding bij Marian heeft een grote impact gehad! Terwijl het leven voortkabbelt, is het soms moeilijk om prioriteiten te onderscheiden. Maar Marian weet als geen ander hoe samen op zoek te gaan naar de kern. Ik vind het fantastisch hoe snel ze de snaar raakt die net op dat moment aanraking nodig heeft. Door het geluid ervan te laten klinken en er beelden aan te koppelen, werden wazige situaties veel helderder! En… daarmee kon ik aan de slag!
E.

Lieve Marian,
Wat voelde ik mij ellendig toen ik bij jou kwam …. bijna geen energie meer, opgebrand, alles gegeven aan anderen.
Jij ging samen met mij op pad, stap voor stap. Je gaf me inzichten en handvatten om mijn pad zelf verder uit te stippelen, met een traan en een lach. Je luisterde en je stelde me vragen om over na te denken.
De buitenlucht, het wandelen, tot rust komen …. het deed enorm veel deugd. Dankjewel.
EE.

Enkele jaren geleden volgde ik reeds een traject bij een andere coach, die stimuleerde me toen reeds om een opleiding te gaan volgen in mijn passie. 3 jaar later zit ik opnieuw vast, en kwam ik nu bij Marian terecht. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar en haar aanpak ‘buiten’ in de natuur was voor mij een absolute meerwaarde en gaf een heel vrij en open gevoel. De natuur meebrengen in de coaching is een absolute meerwaarde in een begeleiding.
Telkens ik dreigde af te dwalen van de kernvragen bracht zij me heel vriendelijk terug naar de essentie waar ik naar op zoek was. Ze kon me heel goed inschatten, gaf nieuwe invalshoeken aan in mijn proces, motiveerde me als geen ander en zette me aan tot concrete acties om uit mijn “knopen” te geraken.
Ze leerde me ook dat je niet per sé knopen dient te ontwarren om verder te geraken maar eerder ze te ‘omarmen’ en dat ze dan als vanzelf oplossen en je misschien merkt dat het helemaal geen knopen zijn.
De sessies waren veel te vlug voorbij. Het heeft me heel veel inspiratie gegeven, doorzettingsvermogen om eindelijk voor mezelf te kiezen en tips voor meer zelfvertrouwen.
Waarom is loopbaanbegeleiding niet standaard beschikbaar voor iedere werknemer, zelfreflectie tijdens je loopbaan, je ontwikkeling is zo belangrijk. We evolueren zoveel als mens, dus is het evident dat onze gedroomde jobs ook veranderen, maar het is zo moeilijk om voor jezelf te kiezen.
Happy me, ik kan weer verder nu en zal met plezier tussendoor wel eens een extra privé-sessie inboeken om af te toetsen 😉
KV.