Wat heb ik genoten van ontspanning, lente-energie, in contact komen met mezelf, verbinding met de groep, kwetsbaarheid ervaren, kracht ervaren, speelsheid en grenzen verleggen, helemaal mezelf kunnen zijn. Ik vond echt me-time, een weg van de drukte van elke dag. Het was heerlijk om na te denken en vooral te voelen rond diverse levensthema’s.
AM, Rewild Yourself Retreat mei 2023

Ik heb in het Rewild retreat rust en ontspanning gevonden, heb hier elke dag wat dieper kunnen zakken. Ik hervond de connectie met mijn wilde, speelse IK, met de schoonheid van de natuur. Ik heb mijn lichaam scherper leren aanvoelen en respecteren. En dan die verbinding met mooie, wilde vrouwen….
JN, Rewild Yourself Retreat mei 2023

Ik stap hier buiten met een krachtige wilde vrouw in mezelf. Er zijn zeker een aantal hinderlijke laagjes weggepeld… Ik heb mijn grenzen verlegd en deeltjes schaamte en angst overwonnen. En dat in een veilige en geborgen context. Dankjewel!
JG, Rewild Yourself Retreat meil 2023

Ik kreeg door het retreat opnieuw contact met wat ‘voelen’ betekent.
Ik ervaarde terug zelfliefde, overwon onzekerheid en ervaarde de samenhang van ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’.
SD, Rewild Yourself Retreat mei 2023

Bezinning, dat is wat dit retreat me bracht. Het inzicht dat anderen ook worstelen met thema’s waarmee ik ook worstel. Dat inzicht troost mij. Ik kreeg en nam de kans om stil te staan bij wat ik echt belangrijk vind en wat er moet veranderen in mijn leven. Ik voelde een warm contact met andere vrouwen en dat is zo belangrijk in mijn leven.
JVL, Rewild Yourself Retreat juli 2022

Het Rewild retreat heeft me dichter bij mezelf en de natuur gebracht. Ook mijn hart werd toch weer een laagje meer geopend. Dat kon dankzij de verbinding met de groep, het respect voor elkaar, het mogen zijn, het luisterende oor zonder veel uitleg te moeten geven, de veilige begeleiding. Ik kon gewoon helemaal mezelf zijn. Heerlijk.
BM, Rewild Yourself Retreat juli 2022

Ik voel me lichter, gevulder, rijker in mijn hart.
De stilte bracht rust in mijn hoofd. De verbinding met mezelf en de anderen is echt binnen gekomen.
Overvloed aan dankbaarheid!!
AVA, Rewild Yourself Retreat april 2022

Dit retreat bracht mij
een heel stevige verbinding met de natuur,
moed om mezelf te zijn,
rust in mijn hoofd,
zachte uitnodigingen om in deze veilige groep uit mijn comfort zone te treden,
mooie levensverhalen,
nieuwe vriendinnen.
JDR, Rewild Yourself Retreat april 2022

Dit retreat heeft mij de kans gegeven om opnieuw even stil te mogen staan bij wat ik nu nodig heb, om dichter bij mijn authentieke “ik” te komen.
Heel veel dank en respect voor jullie beiden!
KC, Rewild Yourself Retreat april 2022