Zeer warm, liefdevol en authentiek. Marian en Evelien zijn twee prachtige en stralende vrouwen met een hart van goud. Heel inspirerend hoe jullie in het leven staan.
JN, mei 23

Ik vond de begeleiding door Marian liefdevol sturend. Heel bijzonder dat er afwisseling was tussen ons innerlijk proces ‘mogen/moeten’ delen en het ook gewoon ‘ons eigen proces’ mocht zijn.
HVD, mei 23

Marian, je biedt een hele fijne begeleiding vanuit authenticiteit. Je leeft het ons voor met een hele mooie en wilde vrouwelijke energie.
JG, mei 23

Zéér goed. Zacht. Wijs. Veilig.
HG, mei 23

Heel krachtig, heel diepgaand en met veel liefde. Jij doorvoelt zo goed mensen en dat op een heel naturelle manier. Met op het juiste moment een vleugje humor nam je ons mee in heel het proces.
ES, juli 22

Marian, je bent een super zachte lieve vrouw. Je neemt echt je tijd om te voelen en in te tunen in de energie van de groep. Dankjewel!
BM, juli 22

Ik ervaarde jouw begeleiding als zeer natuurlijk, vanuit zachte kracht. Je voelde als deel van de groep, niet er ‘boven’ staand of zo. Me veel wijsheid en draagkracht zorgde je voor een warme bedding.
L, juli 22

Perfect: open, vertrouwen schenkend, attent, professioneel en ook speels, ….
JK, juli 22

You walk your talk. En dat vind ik zo fijn!
VD, juli 22

Marian is de ervaren hinde die ons meeneemt op haar tocht en door goed geplaatste vragen de pel van onze bolsters haalt….
A, mei 22

Super begeleiding! Het vleugje humor vond ik top. Fijn dat er mogelijkheid was voor een 1 op 1 gesprek als die noodzaak er is. Mooie en krachtige energie met heel veel geduld.
G, aug 21

Ik ervaarde de begeleiding van Marian als echt heel fijn: warm en niet dwingend. Ik was erg moe en vond het fijn dat ik de yoga ’s ochtends ook gewoon mocht skippen ?.
JVL, juli 22

Ik ervaarde de begeleiding van Marian als sereen aanwezig en met veel respect. Veel diversiteit in de uitnodigingen en alles goed in balans. Echt professioneel!
K, april 22

Heel warm, liefdevol, professioneel, respectvol, authentiek, verbindend, vrouwelijk krachtig, uitnodigend… Ik heb me heel erg welkom gevoeld!
JD, april 22

Meeeeer dan aangenaam: boenk derop, vanuit het hart, oprecht, puur, ….
AV, april 22