Geen woorden voor…
Heerlijk, verrassende combinaties met diverse ingrediënten. Zeer inspirerend. Je proeft gewoon de liefde en zorg waarmee het bereid is. Echte comfort food, een warme streling voor de ziel. Thnx Evelien!
JN, mei 23

Wat een heerlijk soul food. Geweldig dat er voor mij, als veganist, altijd goed werd gezorgd waardoor ik gewoon alles heb kunnen mee-eten. Dankjewel hiervoor!
JG, mei 23

Heel inspirerend, kleurrijk. Een echte detox. Ik ga dit zelf vasthouden en ook beginnen experimenteren met natuurlijke voeding. Het eten werd met liefde en overgave gemaakt en dat proef je!
SD, mei 23

Nooit eerder zo genoten van eten.
HG, mei 23

Ik zou altijd zo willen eten. Dat zegt genoeg denk ik ?. Grote complimenten aan de chef, ook voor haar fijne en no-nonsense aanwezigheid.
L, juli 22

Heerlijk! Vol passie en liefde, gezond en overvloedig, gevariëerd en voedend voor lichaam en ziel.
JD, april 22

Overheerlijk! Het heeft met hard ontroerd! De bescheidenheid en liefdevolheid waarmee het voedsel bereid werd gaat me altijd bijblijven. Dankbaar!
AV, april 22

Heerlijk en eerlijk, natuurlijk, wild… Evelien bereidt alles met zorg en dat voel en proef je. Het samen eten, de stiltes voor het eten: een diepe, wezenlijke ervaring. Dankbaar!
KW, april 22