Loopbaanbegeleiding

Met Loopbaancheques!

Geef me een job die bij me past en ik hoef nooit meer te werken

Confucius
 • Ontevreden in je job maar je weet niet wat je precies wil veranderen?
 • Voel je je ‘vastgelopen’?
 • Ervaar je te weinig uitdaging in wat je nu doet? Of net teveel?
 • Weet je niet precies waar je nu eigenlijk goed in bent?
 • Zit je in een conflict met een collega? Met een leidinggevende?
 • Heb je zin in een nieuwe loopbaanweg?

Als loopbaancoach daag ik je uit om te durven kijken naar wat je echt, écht graag wil, om precies datgene aan te pakken waar jij vastloopt, om de eerste stap te zetten naar de verandering die jij nodig hebt.

Bovendien kan je om de 6 jaar een loopbaancheque bestellen voor 4 uur loopbaanbegeleiding en een loopbaancheque voor 3u. Meer info over loopbaanbegeleiding via loopbaancheques vind je hier.

Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek en we bekijken of  we  samen op weg kunnen gaan: wees welkom bij Caminando Coaching!

Praktisch

In samenwerking met Ziezo bied ik loopbaanbegeleiding aan met loopbaancheques. Op die manier betaal je voor ​een eerste cheque van 4u coaching: €40 + een tweede cheque van 3u: €40.

Hier vind je alle info over de voorwaarden en aankoop van loopbaancheques.
Bel of mail me ook gerust voor meer info!


Life Coaching

Wat je aandacht geeft, groeit.

Life Coaching gaat over het leven zelf, over de soms onduidelijke richtingen, de steile heuvels en bergen op jouw pad, de patronen die diepe groeven schuren. Ben jij bereid om hier echt naar te kijken? Ben jij klaar voor verandering en kies jij daarvoor? Sterk! En goed nieuws:

Je hoeft niet alleen op pad!
​Als coach stap ik graag met jou mee op weg naar:

 • Meer zelfvertrouwen.
 • Minder stress en vermoeidheid.
 • Meer inzicht in patronen die jou hinderen.
 • Meer assertiviteit.
 • Minder faalangst en perfectionisme.
 • Een oplossing voor conflicten in je gezin, relaties, op je werk.

Praktisch

Coachingsessie

We verkennen grondig jouw vraag en jouw doel.
We staan stil bij wat je wezenlijk wil veranderen, wie of wat jou hierbij kan helpen en welke pistes jij hiervoor kan verkennen.
​Na een sessie heb je zicht op de essentie van jouw vraag en de eerste stap in de richting die jij wil gaan.

 • ​€90 (1u30) per sessie.
 • Afspraken in Gent: geen kilometervergoeding, elders: €0,40/ km.
 • Het liefst sta ik in de buurt van een natuurplek: Rozebroeken, Gentbrugse Meersen, Bourgoyen-Ossemeersen of jouw favoriete plek in jouw buurt.

Coachingtraject

3 of meer sessies persoonlijke coaching, in de natuur of online.​
Het voordeel van een traject is dat we de keuzes die je maakt en de stappen die je zet echt kunnen uitwerken, opvolgen en bijsturen.

We verkenning grondig jouw vraag en gaan op zoek naar wat je werkelijk wil, hoe je dat kan aanpakken, wie of wat je hierbij kan helpen, welke hindernissen je aantreft op je pad en hoe je dat kan aanpakken.
Je kiest na elke sessie een actiepunt zodat je meteen praktisch aan de slag gaat.

 • €240 voor 3 sessies van telkens 1u30.
 • Afspraken in Gent: geen kilometervergoeding, elders: €0,40/ km.
 • Het is mijn overtuiging en wens dat coaching breed toegankelijk is. Als je het financieel moeilijker hebt, bekijk ik graag hoe we hiervoor een oplossing vinden.

Stress en Burn-Out Coaching

And remember in the winter, far beneath the bitter snow,
Lies a seed that with the sun’s love in the spring becomes a rose…

Misschien kreeg je er zelf reeds mee te maken of ken je iemand in je directe omgeving die geveld werd door een burn-out. Het wordt wel eens de ‘ziekte van deze tijd’ genoemd.
Je moet immers zoveel, de lat ligt hoog, verwachtingen van de omgeving zijn niet mis en je neemt de verschillende rollen in het leven zeer terdege op: je wil een perfecte moeder/vader zijn, een zorgende, liefdevolle partner, een hard presterende werknemer, een aanwezige vriend/vriendin…. Met het liefst, als het even kan, nog wat tijd voor ‘vrije tijd’ activiteiten.
Je batterij loopt stilaan leeg, je voelt je moe, uitgeput en opladen lukt niet meer of slechts zeer beperkt. En je doet door. Ha ja, niet opgeven, niet luisteren naar het lichaam dat zoveel signalen geeft. Niet geven aan jezelf wat je zo keihard nodig hebt: RUST.
Burn-out ontstaat dan ook door een lange periode van energieverlies door chronische stress.
Het onvermijdelijke volgt: een complete crash. Het lichaam zegt: STOP. Verzet is niet meer mogelijk. Je wereld stort in. Je kan niet geloven dat dit jou overkomt. Je moet de controle over wat er gebeurt met je lichaam en in je leven volkomen loslaten. Creepy, zeer zeker! En toch: pas vanuit de acceptatie van en overgave aan wat er gebeurt, kunnen het lichaam en de geest volledig in rust gaan.
Dit dieptepunt is dan ook een turning point: een langzame weg naar opbouw en herstel. Die weg loopt onvermijdelijk langs een persoonlijk proces van inzicht in  patronen, gewoontes,  het doorwerken van blokkades uit het verleden. Een weg van zelfzorg  ook waarbij lichaamsbeweging, rust in je lijf en je hoofd, doen waar je blij van wordt een nieuwe wereld openen.

En op deze weg is een stress- en burn-out coach een onmisbare partner. Ik ga graag met jou op weg, vaak een nieuwe en grotendeels onbekende weg. Ik begeleid jou in het stap voor stap (her)opbouwen van jouw lichamelijk en psychisch welzijn. Ik help jou om oude patronen los te laten, andere gewoontes aan te nemen en een nieuwe levensstijl op te bouwen. Ik spoor met jou je energievreters op en zet je op weg om onbekende energiebronnen aan te boren. Re-integreren op de arbeidsmarkt zal een goede voorbereiding vergen. Dat kan door terug te keren naar de vroegere job en af en toe is het aan de orde om een andere job te zoeken.

Burn-out wordt altijd begeleid door een arts en de begeleiding als stress-en burn-out coach verloopt dan ook vaak in samenspraak en overleg met de behandelende arts(en).

Praktisch

 • Een coachingtraject bij burn-out is altijd een traject op maat. Het herstel is geen quick-fix maar een diepgaande transformatie waarbij ik jou als coach stap voor stap begeleid. Hoe dat traject eruit ziet bespreken we sowieso bij de start van jouw begeleiding.
 • Bijsturing tijdens het traject is uiteraard mogelijk. Een herstel van Burn-out is zeer individueel en wil ik dus ook telkens individueel bekijken en opvolgen.
 • Vanaf het moment dat je na een burn-out wil re-integreren op de arbeidsmarkt kan je betalen met loopbaancheques als je aan de voorwaarden hiervoor voldoet. Alle info hierover vind je hier.
 • €320 voor 4 sessies van telkens 1u30.
 • Een traject vanaf 5 sessies: €75 per sessie van 1u30.
 • Afspraken in Gent: geen kilometervergoeding, elders: €0,40/ km.
 • Het is mijn overtuiging en wens dat coaching breed toegankelijk is. Als je het financieel moeilijker hebt, bekijk ik graag hoe we hiervoor een oplossing vinden.