Welkom bij Caminando Coaching!

  • Je verlangt naar rust maar ervaart stress in je job, in je leven.
  • Je wil je verbonden voelen maar je voelt je afgesneden van jezelf en je omgeving.
  • Je weet dat je waarde te bieden hebt maar je kan je eigen waarde niet meer helder zien.
  • Vrijheid is voor jou essentieel maar de obstakels op je weg belemmeren dat.
  • Je ervaart ontevredenheid in je job en wil het liefst met volle goesting aan de slag. Werk is voor jou immers een uitdrukking van wie je bent en waar je voor staat.

Mijn wilde zelf wordt zielsgelukkig als ik met anderen op weg kan gaan in het ont-dekken en bevrijden van hun eigen wilde kern. Pas wanneer je échte, ongepolijste natuur weer mag stromen, vind je rust, verbondenheid, vrijheid en sprankeling in alles wat je doet.  
Rewild yourself!

Enkele getuigenissen Coaching

Met Marian op stap gaan en naar jezelf kijken doorheen de ogen van de natuur en alles wat zich aandient rondom je heen is een boeiende, verrijkende, inspirerende ervaring. Ik kom tot nieuwe lagen van mezelf en beelden die houvast geven in de zoektocht naar hoe ik verder kan en wil;
H.

Meer getuigenissen ….

Enkele getuigenissen BOSbaden en Stiltewandelen

Een ochtend met een “gouden”randje. Coach Marian wandelde met ons mee en stuurde met gerichte vragen. Leren luisteren naar de stemmen in je hart , kijken , voelen , horen, proeven,… alle zintuigen kwamen aan bod in een prachtige natuur. In een stille bubbel met respect voor elke deelnemer en volledig  corona-proof. Ik zal dit zeker verder aanraden aan mijn vrienden en kijk uit naar een volgende wandeling.
Bedankt Marian.
Bedankt aan de medewandelaars om de stilte te respecteren.

K.

Meer getuigenissen ….

Getuigenis Retreat Rewild Yourself

De retreat was, voor mij, een begin van beweging. Door de prachtige locatie in de natuur, de onderlinge verbondenheid, de opdrachten, de ervaringen, enz. kwam ik terug in contact met mezelf. Ik kon er niet van weglopen. Verlangens kwamen los en wat in de weg zat kreeg een andere plek. Dat deed enorm veel deugd. Ik raad het sterk aan als je de behoefte aan meer tijd en contact met jezelf. De beloning is groot. 
Ik zou me meteen opnieuw inschrijven of beter zelfs; terug willen naar die inspirerende week met die prachtige vrouwen. Bedankt om ons te inspireren door wie jullie zijn. 

Lieve groetjes, Marlies

Meer getuigenissen ….

Gratis Kenningsmakingsgesprek
Online – Telefonisch

Past mijn manier van werken bij jouw vraag en behoefte? Dat zoeken we samen uit in een kennismakingsgesprek!
Jij krijgt de ruimte om jouw vraag toe te lichten en extra info te vragen over mijn manier van werken.
Ik verduidelijk mijn aanpak als natuurcoach en op welke manier ik een antwoord kan bieden op jouw vraag.
Voelen we een klik dan kunnen we samen op weg gaan. Dat kan je beslissen op het einde van het gesprek maar dat kan gerust ook nadien.
Een kennismakingsgesprek hebben we online of telefonisch.
Het is altijd gratis en duurt ongeveer 30 minuten.